GENIETEN MET EEN HAPJE EN EEN DRANKJE IN EEN HUISELIJKE SFEER!

RESERVEER UW BEZOEK

Welkom in Roesbrugge! Welkom in Den Gouden Arend!

Wij, Conrad, Lien & Sam, kijken ernaar uit u onder te dompelen in de geschiedenis van de streek, het rijke verleden van ons gebouw en vooral om u te laten genieten van onze artisanaal bereide dranken en dit alles in een gemoedelijke, huiselijke sfeer.

Bij ons staan onze dranken centraal! We zijn dan ook trots op het gamma eigen dranken dat we op vandaag kunnen aanbieden!

Degustatie

Geen betere manier om onze dranken te leren kennen dan aan de hand van een degustatie!

Onze bierdegustaties duren +- 1u30 of na afspraak kan dit naar persoonlijke voorkeur worden bijgesteld.
Bij een bierdegustatie krijgt u een proevertje (min. 11cl) van elk van onze bieren, vergezeld van een hapje dat het bier perfect ondersteunt. Voor diegene die geen bier lusten, kunnen we de bieren vervangen door proevertjes van onze Poperingse gin (diverse varianten) of u laten genieten van onze picon vin blanc, de ‘Poperingse Patron’. Ook deze proevers worden vergezeld van een hapje.

Tussen het proeven door vertellen wij u graag ons verhaal, het verhaal van de streek en van ons gebouw. Kortom, we gaan voor een totaalbeleving!

De prijs voor een degustatie komt op 16€ p.p. Ook is er de mogelijkheid om de hapjes te vervangen door een uitgebreide (koude) tapasplank. Hiervoor is de meerprijs 4€ p.p.

Voor een degustatie vragen wij u steeds op voorhand te reserveren en dit bij voorkeur minstens 2 dagen op voorhand. Dit om de proeverij in de best mogelijke omstandigheden te laten doorgaan!

Tijdens het hoogseizoen (mei tem augustus) kan er elke zaterdag en zondag worden gereserveerd voor een degustatie en dit ongeacht het aantal personen. Tijdens het laagseizoen (september tem april) werken wij op een iets andere manier. Voor meer info, zie Laagseizoen.

Hoogseizoen (mei tem augustus)

Tijdens het hoogseizoen kan u niet alleen voor een degustatie bij ons terecht. Van mei tem augustus zijn wij ook elke zaterdag en zondag open voor een drankje of kan men de hongerige maag stillen met onze, ondertussen befaamde, tapasplank. Daarop vindt u steeds een verassend aanbod van vis, vlees, kaas en nog veel lekkers. We proberen het aanbod ook regelmatig aan te passen. De plank wordt vergezeld van overheerlijk Frans (stok)brood. Voor een drankje en/ of een tapasplank hoeft tijdens deze maanden niet te worden gereserveerd. (Wel altijd aangeraden) Warme tapas of een vegetarische variant zijn mogelijk, maar hiervoor vragen we toch te reserveren, zodat we dit voor u optimaal kunnen voorbereiden. Van mei tem augustus verwelkomen wij u ook graag op ons zonnig en gezellig terras. De perfecte plek om bijvoorbeeld van onze huisbereide sangria te genieten 😉

Laagseizoen (September tem april)

In het laagseizoen zijn we niet elke zaterdag en zondag open. Wij werken met reservaties en dit voor groepen vanaf 15 personen. Van zodra een groep echter heeft gereserveerd, zijn we die hele dag open, ook voor mensen die gewoon iets willen drinken. Groepen kunnen tijdens die maanden niet alleen kiezen voor onze tapas, maar dan bieden we ook een aantal andere gerechten aan. Vraag bij reservatie gerust naar onze kaart en suggesties. Reservatie graag minstens een week op voorhand zodat we alles in het werk kunnen stellen om u een unieke ervaring aan te bieden.

Tijdens het laagseizoen willen we kleinere gezelschappen natuurlijk ook graag de kans bieden om ons te bezoeken. Hou daarom zeker onze facebookpagina en Instagram in de gaten! Daarop zullen we tijdig data en info posten wanneer je, ongeacht het aantal personen, bij ons terecht kan voor een drankje, een tapasplank of een heerlijk gerecht. We’ll keep you posted! 🙂

Bij vragen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Tot straks!

Conrad, Lien en Sam

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Telefoon/GSM:

Volwassenen: Kinderen:

Type degustatie:  [STANDAARD] Huisbereide hapjes (€16 p.p.) [UPGRADE] Verzorgde tapasplank (€20 p.p.) Niet van toepassing

Opmerkingen:

Top

Belangrijk nieuws

Jaarlijks verlof

Hoog tijd om onze glazen even aan de kant te zetten en te genieten van een welverdiende pauze tijdens ons jaarlijks verlof in februari.
Vanaf zaterdag 2 maart zijn we weer vol enthousiasme terug en klaar om jullie te bedienen met onze beste dranken.

Bedankt voor jullie geduld en tot dan!!

👊😎👊
Lien & Sam

×